Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă porumb picant în stil mexican

Rețetă porumb picant în stil mexican
Rețetă porumb picant în stil mexican

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500g boabe de porumb proaspete, fierte, scurse și răcite complet
• 2 linguri coajă de lime
• 4 linguri chimen măcinat
• 2 lingurițe pudră de chili
• 1 linguriță sare

Descriere

Acest porumb condimentat poate fi consumat ca fel principal sau ca garnitură.

Mod de preparare

1. Amestecați porumbul, coaja de lime, chimenul, pudra de chili și sarea.

2. Sigilați cu vid în 4 pungi sau recipiente individuale folosind aparatul de sigilat FoodSaver, conform instrucțiunilor aparatului. Dați la frigider până la 2 zile sau congelați.

Sfaturi:

• Folosiți porumbul în stil mexican ca bază sau adaos la salate, supe, sandvișuri și umpluturi.

• Pentru a servi ca garnitură, încălziți 1 cană de porumb într-o cratiță la foc mediu timp de 2 până la 5 minute. Adăugați 1 lingură de smântână sau maioneză și 2 linguri de brânză mărunțită. Ornați cu 1 lingură de coriandru tocat mărunt, sau ceapă verde tăiată subțire. Serviți cu felii de lime.