Rețetă cartofi la cuptor
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
40m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• cartofi noi mici – 800 g |
• boia dulce – ½ linguriță |
• boia iute – ½ linguriță |
• usturoi granulat – ½ linguriță |
• cimbru uscat – 1 linguriță |
• ulei de măsline – 3 linguri |
• sare și piper – după gust |
Mod de preparare
• amestecați toate condimentele într-un castron
• spălați și curățați cartofii și apoi puneți-i într-un bol
• stropiți-i cu uleiul de măsline și condimentati-i bine cu mixul de condimente
• așezați-i bine într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt
• introduceți-i în cuptorul electric încins în prealabil la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (în funcție de dimensiunea cartofilor) sau până când intră furculița foarte ușor în ei
• odată ce s-a răcit, puneți cartofii în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare". Puneți caserolă în frigider. Acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!
• spălați și curățați cartofii și apoi puneți-i într-un bol
• stropiți-i cu uleiul de măsline și condimentati-i bine cu mixul de condimente
• așezați-i bine într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt
• introduceți-i în cuptorul electric încins în prealabil la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (în funcție de dimensiunea cartofilor) sau până când intră furculița foarte ușor în ei
• odată ce s-a răcit, puneți cartofii în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare". Puneți caserolă în frigider. Acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!