Rețetă frigărui de legume
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Dovlecel – ½ buc |
• Dovlecel zucchini – ½ buc |
• Ardei gras roșu – 1 buc |
• Ardei gras galben – 1 buc |
• Ciuperci mari – 3 buc |
• Roșii cherry – 8 buc |
• Ulei de măsline – 4 linguri |
• Sumac – 1 linguriță |
• Boia dulce – ½ linguriță |
• Usturoi pudra – ½ linguriță |
• Sare și piper după gust |
Mod de preparare
• tăiați ambele tipuri de dovlecei și ciupercile cuburi
• tăiați ardeii felii în formă de pătrat
• puneți toate legumele într-un bol și stropiți-le cu ulei de măsline
• adăugați sumac, boia, usturoi pudra, sare și piper și amestecați toate legumele bine
• puneți-le pe frigărui mici și pregătiți-le în tigaie sau pe grill
• odată ce s-au răcit, puneți-le în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare"; puneți caserolă în frigider - acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!
• tăiați ardeii felii în formă de pătrat
• puneți toate legumele într-un bol și stropiți-le cu ulei de măsline
• adăugați sumac, boia, usturoi pudra, sare și piper și amestecați toate legumele bine
• puneți-le pe frigărui mici și pregătiți-le în tigaie sau pe grill
• odată ce s-au răcit, puneți-le în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare"; puneți caserolă în frigider - acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!
Preparat cu
-400lei