Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă marinadă pentru carnea de miel, by La PrajiturEla

Rețetă marinadă pentru carnea de miel, by La PrajiturEla

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Marinada pentru friptură de miel (pentru o pulpă de 1,5 - 2 kg)
• Usturoi
• Zeama a două portocale
• Zeama unei lămâi
• Ulei de măsline - 100 ml
• Ierburi de provance (amestec de oregano, busuioc, cimbru) - 2 lingurițe
• Turmeric - ½ linguriță
• Cuișoare măcinate - ½ linguriță
• Chimen măcinat - ½ linguriță
• Sare - 1 linguriță
• Dafin - 2 frunze
• Enibahar - 4 - 5 boabe
• Supă de oase/vegetală - 200 ml

Mod de preparare

  • se amestecă într-un bol toate ingredientele (mai puțin frunzele de dafin și boabele de enibahar)
  • cu compoziția obținută se masează bine carnea
  • Se pune carnea în caserola pentru marinare 2 L, se adaugă și frunzele de dafin împreună cu boabele de enibahar, se montează dispozitivul de vidare și se lasă Aparatul de vidare V3840-I -și facă treaba; vidarea alimentelor este complet automată: se introduce pungă de vidare în fantă, iar aparatul ajustează setările, videază și sigilează, totul în mod automat.

Poftă bună!