Rețetă marinadă pentru carnea de miel, by La PrajiturEla
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
15m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Marinada pentru friptură de miel (pentru o pulpă de 1,5 - 2 kg) |
• Usturoi |
• Zeama a două portocale |
• Zeama unei lămâi |
• Ulei de măsline - 100 ml |
• Ierburi de provance (amestec de oregano, busuioc, cimbru) - 2 lingurițe |
• Turmeric - ½ linguriță |
• Cuișoare măcinate - ½ linguriță |
• Chimen măcinat - ½ linguriță |
• Sare - 1 linguriță |
• Dafin - 2 frunze |
• Enibahar - 4 - 5 boabe |
• Supă de oase/vegetală - 200 ml |
Mod de preparare
- se amestecă într-un bol toate ingredientele (mai puțin frunzele de dafin și boabele de enibahar)
- cu compoziția obținută se masează bine carnea
- Se pune carnea în caserola pentru marinare 2 L, se adaugă și frunzele de dafin împreună cu boabele de enibahar, se montează dispozitivul de vidare și se lasă Aparatul de vidare V3840-I să-și facă treaba; vidarea alimentelor este complet automată: se introduce pungă de vidare în fantă, iar aparatul ajustează setările, videază și sigilează, totul în mod automat.
Poftă bună!