Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Cum videzi legume pentru ciorbă cu FoodSaver by Rețetete Mihaelei

Cum videzi legume pentru ciorbă cu FoodSaver by Rețetete Mihaelei

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ceapă
• rădăcină de pătrunjel sau păstârnac
• țelină cu tulpini și frunze
• morcovi
• ardei gras
• roșii

Descriere

Legumele proaspete și delicioase de sezon dau aroma supei
tale. Videază-le cu FoodSaver pentru a le păstra aroma de până la 5x mai mult timp, pentru oricând vrei să prepari supe și ciorbe delicioase. Rețetele Mihaelei folosește aparatul de vidat FFS017X-01, cu vidare umedă/uscată. 

Mod de preparare

  • Dacă alegi să videzi și ceapă, spal-o bine cu apă rece după ce ai tocat-o și las-o la scurs.
  • Continuă cu rădăcina de pătrunjel sau păstârnac, în funcție de preferințe
  • Toacă țelina cu tot cu tulpină, pentru un gust mai bun și mai intens
  • Curăță și taie morcovii rondele sau oricum preferi
  • Pentru un gust mai bun, alege o cantitate mai mare de ardei gras și mai multe culori. Cel mai aromat va fi cel verde, insa poți adăuga și galben sau roșu
  • Roșiile îți recomandăm să le videzi separat întregi, dacă alegi roșii cherry. Dacă ai roșii din grădină și vrei să le cureți de pieliță și semințe, poț face asta, însă îți recomandăm să congelezi puțin roșiile înainte să le videzi, deoarece au un conținut mare de lichid iar vidarea nu se va face perfect. 
  • Depozitează mixul de legume în pungile FoodSaver, în cantități exacte pentru o ciorbă și bucură-te de legume delicioase de sezon, oricând ai poftă.