Cum să videzi cătină și ghimbir by Taste Bazaar

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• cătină |
• ghimbir |
Descriere
Iată cum să prepari cătină și ghimbir și cum poți avea oricând un boost de imunitate la tine acasă.
Mod de preparare
Pasul 1. Curăță cătina și ghimbirul, spală-le și usucă-le cu prosoape de bucătărie.
Pasul 2. Pune rola de pungi în aparatul de vidare. Trage capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etanșare. Închide capacul și deplasează încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde.
Pasul 3. Apasă butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat. Deblochează aparatul și trage rola la lungimea dorită, apoi taie o pungă cu ajutorul cuțitului de rolă.
Pasul 4.Pune cătina și ghimbirul în pungă și așază capătul liber al pungii în tavă de picurare.
Pasul 5. Închide din nou capacul și deplasează încuietoarea în poziția activată, apoi apasă butonul de vidare și etanșare.
Pasul 6. Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge. Odată vidată, pune punga în congelator.
Pasul 2. Pune rola de pungi în aparatul de vidare. Trage capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etanșare. Închide capacul și deplasează încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde.
Pasul 3. Apasă butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat. Deblochează aparatul și trage rola la lungimea dorită, apoi taie o pungă cu ajutorul cuțitului de rolă.
Pasul 4.Pune cătina și ghimbirul în pungă și așază capătul liber al pungii în tavă de picurare.
Pasul 5. Închide din nou capacul și deplasează încuietoarea în poziția activată, apoi apasă butonul de vidare și etanșare.
Pasul 6. Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge. Odată vidată, pune punga în congelator.