Cum să videzi cătină și ghimbir by Taste Bazaar
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• cătină |
• ghimbir |
Mod de preparare
1. Curățați cătina și ghimbirul, spălați-le și uscați-le cu prosoape de bucătărie.
2. Puneți rola de pungi în aparatul de vidare.
3. Trageți capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etanșare.
4. Închideți capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde.
5. Apăsați butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat.
6. Deblocați aparatul și trageți rola la lungimea dorită, apoi tăiați pungă cu ajutorul cuțitului de rolă.
7.Puneți cătina și ghimbirul în pungă și așezați capătul liber al pungii în tavă de picurare.
8. Închideți din nou capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată, apoi apăsați butonul de vidare și etanșare.
9. Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge.
10. Depozitați punga în congelator.