Rețete 4 marinade la FoodSaver pentru carnea de curcan by Daniela Niculi
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• piept de curcan |
• ghimbir, sos de soia |
• iaurt, parpika, turmeric și cardamom |
• pătrunjel și lămâie |
• oregano, iaurt și usturoi |
Descriere
Vedeți 4 variante de a marina carnea de curcan cu aparatul de vidat FoodSaver. O soluție rapidă pentru a avea la îndemână carne gustoasă pentru mese sănătoase.
Mod de preparare
1. Piept de curcan cu ghimbir și sos de soia, o combinație super delicioasă pentru noodles cu legume.
2. Piept de curcan cu iaurt, parpika, turmeric și cardamom. Este una dintre combinațiile pe care le folosesc cel mai des când fac stripsuri la cuptor.
3. Piept de curcan cu pătrunjel și lămâie, numai bun de pus pe grătar și de servit alături de orez și salată.
4. Și piept de curcan cu oregano, iaurt și usturoi, o alegere excelență pentru a fi gătit la cuptor, alături de cartofi.
Folosiți punguțe individuale pentru fiecare bucată de carne. Atunci când trebuie să gătiți, doar scoateți carnea și o puneți direct la preparat.