Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Cum să videzi porumb dulce

Cum să videzi porumb dulce

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Porumb dulce - 2 bucăți

Mod de preparare

  • Curățați porumbul dulce proaspăt, spălați-l și uscați-l cu prosoape de bucătărie;
  • Tăiați porumbul în jumătate;
  • Puneți rola de pungi în aparatul de vidare;
  • Trageți capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etanșare;
  • Închideți capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde;
  • Apăsați butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat;
  • Deblocați aparatul și trageți rola la lungimea dorită, apoi tăiați pungă cu ajutorul cuțitului de rolă;
  • Puneți porumbul în pungă și așezați capătul liber al pungii în tavă de picurare;
  • Închideți din nou capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată, apoi apăsați butonul de vidare și etanșare;
  • Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge;
  • Depozitați punga cu porumb în congelator.