Cum să videzi porumb dulce
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Porumb dulce - 2 bucăți |
Mod de preparare
- Curățați porumbul dulce proaspăt, spălați-l și uscați-l cu prosoape de bucătărie;
- Tăiați porumbul în jumătate;
- Puneți rola de pungi în aparatul de vidare;
- Trageți capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etanșare;
- Închideți capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde;
- Apăsați butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat;
- Deblocați aparatul și trageți rola la lungimea dorită, apoi tăiați pungă cu ajutorul cuțitului de rolă;
- Puneți porumbul în pungă și așezați capătul liber al pungii în tavă de picurare;
- Închideți din nou capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată, apoi apăsați butonul de vidare și etanșare;
- Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge;
- Depozitați punga cu porumb în congelator.