Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Cum să videzi fasole galbenă și verde

Cum să videzi fasole galbenă și verde

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Fasole galbenă - 1/2 kg
• Fasole verde - 1/2 kg

Mod de preparare

  • Curățați fasolea galbenă și fasolea verde, spălați-o și uscați-o cu prosoape de bucătărie;
  • Puneți fasolea galbenă în pungă de vidare și așezați capătul liber al pungii în tavă de picurare;
  • Închideți capacul FoodSaver-ului și deplasați încuietoarea în poziția activată, apoi apăsați butonul de vidare și etanșare;
  • Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge;
  • Procedați la fel și cu fasolea verde;
  • Depozitați pungile în congelator.