Cum să videzi fasole galbenă și verde
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1/2 kg fasole galbenă |
• 1/2 kg fasole verde |
Descriere
Iată o metodă eficientă prin care poți să păstrezi fasole verde la congelator, fără să fie nevoie de fierbere. Păstrează proaspătă fasole verde sau galbenă!
Mod de preparare
Pasul 1. Curăță fasolea galbenă și fasolea verde, spal-o și usuc-o cu prosoape de bucătărie.
Pasul 2. Pune fasolea galbenă în pungă de vidare și capătul liber al pungii în tavă de picurare.
Pasul 3. Închide capacul aparatului și videază.
Pasul 4. Procedează la fel și cu fasolea verde.
Pasul 5. Depozitează pungile în congelator.
Pasul 2. Pune fasolea galbenă în pungă de vidare și capătul liber al pungii în tavă de picurare.
Pasul 3. Închide capacul aparatului și videază.
Pasul 4. Procedează la fel și cu fasolea verde.
Pasul 5. Depozitează pungile în congelator.