Cum să videzi amestec de legume pentru iarnă
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 dovlecel |
• 1 zucchini |
• 1 vânătă |
• 1 ardei gras galben |
• 1 ardei gras roșu |
Descriere
Iată o metodă simplă și eficientă prin care poți să păstrezi amestec de legume pentru iarnă. Legumele se păstrează proaspete toată iarna.
Mod de preparare
Pasul 1. Spală și usucă legumele cu prosoape de bucătărie.
Pasul 2. Tăie legumele în cuburi mai mari.
Pasul 3. Pune rola de pungi în aparatul de vidare, trage capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste bandă de etanșare, închide capacul și sigilează. Pasul 4. Deblochează aparatul și trage rola la lungimea dorită, apoi tăie punga cu ajutorul cuțitului de rolă.
Pasul 5. Pune amestecul de legume în pungă și capătul liber al pungii în tava de picurare. Videază și sigilează.
Pasul 6. Depozitează punga cu legume în congelator.
Pasul 2. Tăie legumele în cuburi mai mari.
Pasul 3. Pune rola de pungi în aparatul de vidare, trage capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste bandă de etanșare, închide capacul și sigilează. Pasul 4. Deblochează aparatul și trage rola la lungimea dorită, apoi tăie punga cu ajutorul cuțitului de rolă.
Pasul 5. Pune amestecul de legume în pungă și capătul liber al pungii în tava de picurare. Videază și sigilează.
Pasul 6. Depozitează punga cu legume în congelator.