Cum să videzi amestec de legume pentru iarnă
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 dovlecel |
• 1 zucchini |
• 1 vânătă |
• 1 ardei gras galben |
• 1 ardei gras roÈ™u |
Mod de preparare
- Spălați și uscați legumele cu prosoape de bucătărie;
- Tăiați legumele cuburi mai mari;
- Puneți rola de pungi în aparatul de vidare;
- Trageți capătul rolei până când aprox. 10 mm se suprapun peste bandă de etanșare;
- Închideți capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată și lumina de alimentare se aprinde;
- Apăsați butonul de etanșare, iar când lumina se stinge, capătul rolei este etansat;
- Deblocați aparatul și trageți rola la lungimea dorită, apoi tăiați pungă cu ajutorul cuțitului de rola;
- Puneți amestecul de legume în pungă și așezați capătul liber al pungii în tava de picurare;
- Închideți din nou capacul și deplasați încuietoarea în poziția activată, apoi apăsați butonul de vidare și etanșare;
- Procesul este finalizat când lumina de vidare și etanșare se stinge;
- Depozitați punga cu legume în congelator.