Cum pregătim ardei copt pentru iarnă folosind un aparat de vidat FoodSaver by Rețetele Mihaelei
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Oricâți ardei capia ai la îndemână |
Descriere
Cum punem ardei copt la congelator pentru iarnă ca să păstreze aceeași textură, gust și aromă ca atunci când l-am copt? Rețetele Mihaelei folosește aparatul de vidat FFS017X-01 și pungile pentru vidat FoodSaver pentru a păstra același gust și toate vitaminele și nutrienții ardeilor copți. Sunt numai buni pentru tocănițe sau direct în salate. Urmează pașii de mai jos și bucură-te de gustul lor proaspăt tot anul.
Mod de preparare
- Alege ardei capia mari, sănătoși, cărnoși fără pete și cu codița cât mai verde
- Dacă ai posibilitatea coace-i pe jar, dacă nu îi poți coace și pe aragaz, în tigaia de copt legume, la foc mare
- Întoarce ardeii în mod constant, până când coaja se înegrește
- Scoate-i într-un castron, acoperă-i cu folie de plastic și lasă-i să stea 30 de minute pentru a se curăța mai ușor
- Înainte să îi cureți, scurge ușor sucul din interiorul ardeilor
- Curăță coaja neagră folosind degetele umezite într-un bol cu apă
- Pentru salata de ardei copți înlătură semințele și codița și pregătește pungile de vidat FoodSaver
- Videază cu ajutorul aparatului tău de vidat FoodSaver, iar în punga de ardei pune și câteva bucăți de cimbru proaspăt
- Păstrează la congelator și bucură-te oricând de o salată de ardei proaspătă și delicioasă
Aparatele FoodSaver cu vidare umedă uscată au un sistem de detectare a lichidelor, iar atunci când detectează umezeală nu videază excesiv, pentru a nu elimina lichidul din pungă.