Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pulpă de miel marinată

Rețetă pulpă de miel marinată

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Vin roșu demisec - 100 ml
• Ceapă verde - 2 fire
• Rozmarin proaspăt - 1 crenguță
• Cimbru proaspăt - 3 fire
• Pulpă de miel fasonată - 1,2 kg
• Ulei de măsline - 100 ml
• Usturoi granulat - 2 lingurițe
• Piper - 1/2 linguriță
• Ienupăr - 1/2 linguriță
• Sare - după gust
• Vin roșu demisec - 100 ml
• Usturoi verde - 2 fire
• Ceapă verde - 2 fire
• Rozmarin proaspăt - 1 crenguță
• Cimbru proaspăt - 3 fire
• Pulpă de miel fasonată - 1,2 kg
• Ulei de măsline - 100 ml
• Usturoi granulat - 2 lingurițe
• Piper - 1/2 linguriță
• Ienupăr - 1/2 linguriță
• Sare - după gust

Mod de preparare

  • Puneți vinul roșu demisec în caserola pentru marinare 2 L a aparatului de vidare FFS004X
  • Tocați usturoiul și ceapa verde și puneți-le peste
  • Stropiți pulpa de miel cu ulei de măsline și asezonați cu usturoi granulat, piper, ienupăr și sare
  • Adăugați pulpă în caserola de marinare, puneți capacul și conectați furtunul retractabil pentru accesorii la caserola de marinare
  • Activați funcția presetată de marinare; se va realiza o secvență de zece minute de impulsuri de vid și repausuri, care permite alimentelor obțină infuzia optimă de aromă în cel mai scurt interval de timp
  • Păstrați caserola la frigider pentru cca 3 - 4 ore
  • Deschideți caserolași încingeți vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
  • Puneți ulei cu cimbru și dați-i culoare pulpei pe ambele părți
  • Stingeți cu marinadă din caserolă și ți vinul se reducă
  • Puneți toată compoziția în Crock-Pot, setați timpul de 4 ore și programul ''High''
  • Serviți cu cartofi, cartofi dulci și legume de sezon.

Poftă bună!