Rețetă pulpă de miel marinată
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Vin roșu demisec - 100 ml |
• Ceapă verde - 2 fire |
• Rozmarin proaspăt - 1 crenguță |
• Cimbru proaspăt - 3 fire |
• Pulpă de miel fasonată - 1,2 kg |
• Ulei de măsline - 100 ml |
• Usturoi granulat - 2 lingurițe |
• Piper - 1/2 linguriță |
• Ienupăr - 1/2 linguriță |
• Sare - după gust |
• Vin roșu demisec - 100 ml |
• Usturoi verde - 2 fire |
• Ceapă verde - 2 fire |
• Rozmarin proaspăt - 1 crenguță |
• Cimbru proaspăt - 3 fire |
• Pulpă de miel fasonată - 1,2 kg |
• Ulei de măsline - 100 ml |
• Usturoi granulat - 2 lingurițe |
• Piper - 1/2 linguriță |
• Ienupăr - 1/2 linguriță |
• Sare - după gust |
Mod de preparare
- Puneți vinul roșu demisec în caserola pentru marinare 2 L a aparatului de vidare FFS004X
- Tocați usturoiul și ceapa verde și puneți-le peste
- Stropiți pulpa de miel cu ulei de măsline și asezonați cu usturoi granulat, piper, ienupăr și sare
- Adăugați pulpă în caserola de marinare, puneți capacul și conectați furtunul retractabil pentru accesorii la caserola de marinare
- Activați funcția presetată de marinare; se va realiza o secvență de zece minute de impulsuri de vid și repausuri, care permite alimentelor să obțină infuzia optimă de aromă în cel mai scurt interval de timp
- Păstrați caserola la frigider pentru cca 3 - 4 ore
- Deschideți caserolași încingeți vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
- Puneți ulei cu cimbru și dați-i culoare pulpei pe ambele părți
- Stingeți cu marinadă din caserolă și lăsăți vinul să se reducă
- Puneți toată compoziția în Crock-Pot, setați timpul de 4 ore și programul ''High''
- Serviți cu cartofi, cartofi dulci și legume de sezon.
Poftă bună!