Rețetă pui picant cu unt de arahide
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 linguri pastă de chili |
• 4 linguri de unt de arahide fin (fără bucăți) |
• 1 lingură ulei de susan |
• 1 lingură sos de soia |
• 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat |
• 1/2 linguriță praf de usturoi |
• 1/2 linguriță sare |
• 1 kg pulpe de pui dezosate și fără piele |
Descriere
Cu arome picante și arahide, acest pui delicios îi va uimi
chiar și pe cei mai pretențioși invitați la masă.
chiar și pe cei mai pretențioși invitați la masă.
Mod de preparare
- Amestecați pasta de chili, untul de arahide, uleiul de susan, sosul de soia, ghimbirul, pudra de usturoi și sarea; compozitia se se amestecă cu pulpe de pui, până acestea sunt acoperite complet.
- Vidați și sigilați cu FoodSaver, în punga sau recipientul de etanșare.
- Dați la frigider până la 48 de ore sau congelați. Dacă vreți să reduceți timpul de marinare, folosiți caserola pentru marinare FoodSaver iar carnea va fi gata marinată în 30 de minute.
- Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și ungeți-l bine. Prăjiți puiul la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când bine.
- Ornați cu ceapă verde, alune și ardei iute proaspăt.