Rețetă frigărui cu legume și carne de pui marinată în iaurt by Prăjiturela
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 3 bucăți de piept de pui tăiate cuburi de 3/3 cm |
• 300 ml iaurt |
• 2 linguri muștar clasic și 1 lingură muștar de Dijon |
câte o linguriță: sare, oregano, usturoi, boia, piper |
• 1 dovlecel mic tăiat cuburi și sărat |
• 2-3 șalote sau cepe mici tăiate bucăți |
• 1 gogoșar/ardei roșu tăiat bucăți de 3/3 cm |
Descriere
Prăjiturela a pregătit o rețetă extraordinară: frigărui cu legume și carne de pui marinată în iaurt! Carnea iese fragedă și aromată și este o masă de care se va bucura întreaga familie, pregătită cu foarte puțin efort!
Mod de preparare
1. Într-un bol încăpător amestecați iaurtul cu muștarul și mirodeniile, adăugați puiul și amestecați-l bine.
2. Puneți totul într-o pungă de vidare și vidați - dați la rece pentru o oră.
3. După perioada de marinare, puneți pe frigărui: pui, ceapă, pui, ardei, pui, dovlecel, pui.
4. Încingeți cuptorul funcția "pui" și puneți cele 8 frigărui pe 2 tăvițe.
5. Lăsați-le în cuptor până sunt rumenite, apoi savurați-le că atare.
2. Puneți totul într-o pungă de vidare și vidați - dați la rece pentru o oră.
3. După perioada de marinare, puneți pe frigărui: pui, ceapă, pui, ardei, pui, dovlecel, pui.
4. Încingeți cuptorul funcția "pui" și puneți cele 8 frigărui pe 2 tăvițe.
5. Lăsați-le în cuptor până sunt rumenite, apoi savurați-le că atare.