Rețetă marinadă pulpe de pui superioare cu sos de stridii
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapă – 3 buc |
• Vin roșu demisec – 300 ml |
• Sos de stridii – 50 ml |
• Sos de soia – 50 ml |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Usturoi – 3 căței |
• Pătrunjel uscat – 2 linguri |
• Zahăr brun – 2 linguri |
• Apă – 100 ml |
Mod de preparare
- Se taie ceapa Julien și se pune într-un bol;
- Adaugă restul ingredientelor;
- Adaugă totul în caserolă de marinare Food Saver;
- Pune pulpele superioare de pui și pune-i capacul;
- Adaugă furtunul aparatului Food Saver FFS017X-01 la caserolă, rotește butonul către direcția deschis și activează funcția auto de marinare;
- La încheierea procesului de marinare, rotește butonul către direcția închis și scoate furtunul;
- Lasă la frigider cca 2 ore înainte de a pregăti puiul.
Foarte buna reteta. Multumesc :D adauga un raspuns