Rețetă marinadă piept de pui (cu muștar)
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Oțet de orez – 50 ml |
• Zahăr brun – 2 linguri |
• Sucul de la o lamiae |
• Apă – 200 ml |
• Muștar Dijon – 2 linguri |
• Muștar cu miere – 2 linguri |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Usturoi – 4 căței |
• Sare și piper – după gust |
Mod de preparare
- Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă-le bine, până se dizolvă zahărul;
- Adaugă totul în caserola de marinare Food Saver;
- Pune pieptul de pui și pune-i capacul;
- Adaugă furtunul aparatului Food Saver FFS017X-01 la caserolă, rotește butonul către direcția deschis și activează funcția auto de marinare;
- La încheierea procesului de marinare, rotește butonul către direcția închis și scoate furtunul;
- Lasă la frigider cca 2 ore înainte de a pregăti puiul.