Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă rasol de vită cu legume made by Jamila Cuisine

Rețetă rasol de vită cu legume made by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol de vită – 1 kg
• Roșii în bulion – 1 cutie
• Supă – 500 ml
• Țelină – 1 buc.mică tăiată cubulețe
• Morcov – 1 buc.tăiat cubulețe
• Ceapă – 2 buc.tocate mărunt
• Zeamă lămâie – ½ buc
• Cimbru și rozmarin – câteva crenguțe
• Foi de dafin – 3 foi
• Pătrunjel – 1 legătură
• Usturoi – 2 căței feliați
• Ulei de floareasoarelui – 2 linguri
• Ulei de măsline – 2 linguri
• Sare și piper – după gust
• Rozmarin tocat – 1 linguriță
• Usturoi – 2 căței mărunțiți
• Cimbru tocat – 1 lingură

Mod de preparare

într-un bol, puneți condimentele peste rasolul de vită: zeama de lămâie, uleiul de măsline, rozmarinul și cimbrul tocat, usturoiul mărunțit, sare, piper și pătrunjelul tocat (cca ½ de legătură) și amestecați bine
marinați rapid carnea folosind aparatul de vidare FoodSaver FFS004X
puneți pe foc vasul detașabil al slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, adăugați 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, iar după ce s-a încălzit, puneți în vas bucățile de rasol de vită și rumeniți-le bine pe ambele părți
după ce s-au rumenit, scoateți bucățile de carne și puneți-le pe o farfurie
adăugați în uleiul din vas legumele tocate: ceapa, morcovul, țelina, usturoiul feliat, sarea și piperul, amestecați-le foarte bine și căliți-le pentru cca 5 minute 
când legumele s-au înmuiat, adăugați roșiile, supa încălzită în prealabil, foile de dafin, crenguțele de rozmarin și cimbru, amestecați bine și apoi puneți bucățile de carne
mutați vasul în unitatea centrală a slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, puneți capacul și setați pe modul de gătire High (treaptă 2) și timpul de gătire 4 ore.

Poftă bună!