Rețetă rasol de vită cu legume made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Rasol de vită – 1 kg |
• Roșii în bulion – 1 cutie |
• Supă – 500 ml |
• Țelină – 1 buc.mică tăiată cubulețe |
• Morcov – 1 buc.tăiat cubulețe |
• Ceapă – 2 buc.tocate mărunt |
• Zeamă lămâie – ½ buc |
• Cimbru și rozmarin – câteva crenguțe |
• Foi de dafin – 3 foi |
• Pătrunjel – 1 legătură |
• Usturoi – 2 căței feliați |
• Ulei de floareasoarelui – 2 linguri |
• Ulei de măsline – 2 linguri |
• Sare și piper – după gust |
• Rozmarin tocat – 1 linguriță |
• Usturoi – 2 căței mărunțiți |
• Cimbru tocat – 1 lingură |
Mod de preparare
• într-un bol, puneți condimentele peste rasolul de vită: zeama de lămâie, uleiul de măsline, rozmarinul și cimbrul tocat, usturoiul mărunțit, sare, piper și pătrunjelul tocat (cca ½ de legătură) și amestecați bine
• marinați rapid carnea folosind aparatul de vidare FoodSaver FFS004X
• puneți pe foc vasul detașabil al slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, adăugați 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, iar după ce s-a încălzit, puneți în vas bucățile de rasol de vită și rumeniți-le bine pe ambele părți
• după ce s-au rumenit, scoateți bucățile de carne și puneți-le pe o farfurie
• adăugați în uleiul din vas legumele tocate: ceapa, morcovul, țelina, usturoiul feliat, sarea și piperul, amestecați-le foarte bine și căliți-le pentru cca 5 minute
• când legumele s-au înmuiat, adăugați roșiile, supa încălzită în prealabil, foile de dafin, crenguțele de rozmarin și cimbru, amestecați bine și apoi puneți bucățile de carne
• mutați vasul în unitatea centrală a slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, puneți capacul și setați pe modul de gătire High (treaptă 2) și timpul de gătire 4 ore.
Poftă bună!
• marinați rapid carnea folosind aparatul de vidare FoodSaver FFS004X
• puneți pe foc vasul detașabil al slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, adăugați 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, iar după ce s-a încălzit, puneți în vas bucățile de rasol de vită și rumeniți-le bine pe ambele părți
• după ce s-au rumenit, scoateți bucățile de carne și puneți-le pe o farfurie
• adăugați în uleiul din vas legumele tocate: ceapa, morcovul, țelina, usturoiul feliat, sarea și piperul, amestecați-le foarte bine și căliți-le pentru cca 5 minute
• când legumele s-au înmuiat, adăugați roșiile, supa încălzită în prealabil, foile de dafin, crenguțele de rozmarin și cimbru, amestecați bine și apoi puneți bucățile de carne
• mutați vasul în unitatea centrală a slow cooker CrockPot 6L Digital Saute, puneți capacul și setați pe modul de gătire High (treaptă 2) și timpul de gătire 4 ore.
Poftă bună!