Rețetă mâncare de linte cu carne de curcan, by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe inferioare de curcan – 4 buc |
• Linte – 500 gr |
• Roșii în bulion – 1 conservă |
• Usturoi – 2 căței |
• Pătrunjel – 1 legătură |
• Ulei – 3 - 4 linguri |
• Ceapă – 2 3 buc |
• Ardei gras – 1 buc.tăiat bastonașe |
• Cimbru - puțin |
• Foi de dafin – 2 - 3 frunze |
• Pudra de curry – 1 linguriță |
• Boia dulce – 1 linguriță |
• Oregano – 1 linguriță |
• Coriandru – 1 linguriță |
• Sare și piper – după gust |
Mod de preparare
• Condimentați bine pulpele de curcan cu ulei, pătrunjel tocat și condimentele (pudra de curry, boia, oregano, coriandru măcinat, sare și piper) pentru un plus de gust și de aromă și lăsați-o pentru câteva ore la frigider, sau marinați-o rapid cu ajutorul aparatului de vidat Food Saver FFS004X
• Puneți toate ingredientele (lintea spălată cu apă rece, roșiile în bullion, ceapa tăiată solzișori, ardeiul gras, restul de pătrunjel, uleiul rămas, usturoi răzuit, cimbru, foi de dafin, apă, sare) în slow cooker Crock-Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Saute
• Peste linte și legume se așează bucățile de carne și se pune capacul vasului, setându-se timpul de gătire de 4 ore, pe treapta ''High''
• Dacă după 3 ore de gătit, vi se pare că apă nu este suficientă, mai puteți adaugă 1 cană de apă
• După 4 ore de gătit, verificați pulpele de curcan, gătirea poate varia în funcție de carne
• Puteți mixa lintea pentru a o transformă într-o pastă sau o puteți servi ca atare.
Poftă bună!
• Puneți toate ingredientele (lintea spălată cu apă rece, roșiile în bullion, ceapa tăiată solzișori, ardeiul gras, restul de pătrunjel, uleiul rămas, usturoi răzuit, cimbru, foi de dafin, apă, sare) în slow cooker Crock-Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Saute
• Peste linte și legume se așează bucățile de carne și se pune capacul vasului, setându-se timpul de gătire de 4 ore, pe treapta ''High''
• Dacă după 3 ore de gătit, vi se pare că apă nu este suficientă, mai puteți adaugă 1 cană de apă
• După 4 ore de gătit, verificați pulpele de curcan, gătirea poate varia în funcție de carne
• Puteți mixa lintea pentru a o transformă într-o pastă sau o puteți servi ca atare.
Poftă bună!