Rețetă rulouri cu spanac și brânză feta
Porții
12
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 căni de făină |
• 1 lingură zahăr tos |
• 50 g unt |
• ¾ cană lapte |
• 1 ou |
• 250 g spanac, decongelat |
• 200 g mozzarella |
• 100 g branză feta, mărunțită |
Descriere
Varianta ideală pentru o gustare, sau chiar o cină rapidă.
Mod de preparare
1. Preîncălziți cuptorul la 200°C. Ungeți ușor o tavă.
2. Puneți făina, zahărul și jumătate din unt în vasul unui mixer electric cu accesoriu de amestecat aluatul. La viteză mică, amestecați până se omogenizează bine. Adăugați lapte și ou.
3. Folosind accesoriul pentru frământat, frământați aluatul la viteză mică, până devine lipicios.
4. Transferați aluatul pe o suprafață de lucru curată, presărați făină și rulați într-un dreptunghi de aproximativ 30 x 40 cm.
5. Puneți spanacul, brânzeturile și untul rămas. Rulați aluatul strâns pe lungime. Tăiați în 12 bucăți.
6. Așezați partea tăiată în jos pe tava pregătită. Coaceți timp de 25 de minute, sau până când rulourile sunt gătite. Lăsați pe un grătar pentru a se răci.
7. Puneți în pungi FoodSaver. Vidați conform instrucțiunilor aparatului de vidare FoodSaver. Congelați sau păstrați la frigider.
Sfat: Adăugați piper negru, dacă doriți.
2. Puneți făina, zahărul și jumătate din unt în vasul unui mixer electric cu accesoriu de amestecat aluatul. La viteză mică, amestecați până se omogenizează bine. Adăugați lapte și ou.
3. Folosind accesoriul pentru frământat, frământați aluatul la viteză mică, până devine lipicios.
4. Transferați aluatul pe o suprafață de lucru curată, presărați făină și rulați într-un dreptunghi de aproximativ 30 x 40 cm.
5. Puneți spanacul, brânzeturile și untul rămas. Rulați aluatul strâns pe lungime. Tăiați în 12 bucăți.
6. Așezați partea tăiată în jos pe tava pregătită. Coaceți timp de 25 de minute, sau până când rulourile sunt gătite. Lăsați pe un grătar pentru a se răci.
7. Puneți în pungi FoodSaver. Vidați conform instrucțiunilor aparatului de vidare FoodSaver. Congelați sau păstrați la frigider.
Sfat: Adăugați piper negru, dacă doriți.