Rețetă marinadă lipicioasă cu sos barbecue by Alexandra Banu


Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 1 kg de aripioare/pulpe: |
• 100 ml ketchup |
• 50 ml miere |
• 2 lg sos de soia |
• 1 lgț usturoi pudră |
• 1 lgț paprika afumată |
• 1/2 lgț piper cayenne (opțional, pentru extra picant) |
Descriere
Potrivită pentru aripioare sau pulpe, marinada cu sos barbecue este delicioasă și lipicioasă.
Poți pregăti o cină de weekend sau poți folosi această marinadă la ocazii speciale.
Poți pregăti o cină de weekend sau poți folosi această marinadă la ocazii speciale.
Mod de preparare
Pasul 1: Amestecă ingredientele.
Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare.
Pasul 3: Videază și lasă marinada la frigider.
Pasul 4: Coace aripioarele sau pulpele la 200°C pentru 35-40 de minute.
Pasul 5: La final, unge carnea cu sos și lasă-le încă 5 minute la cuptor pentru glazura perfectă.
Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare.
Pasul 3: Videază și lasă marinada la frigider.
Pasul 4: Coace aripioarele sau pulpele la 200°C pentru 35-40 de minute.
Pasul 5: La final, unge carnea cu sos și lasă-le încă 5 minute la cuptor pentru glazura perfectă.
Preparat cu
-325lei
