Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă marinadă lipicioasă cu sos barbecue by Alexandra Banu

Rețetă marinadă lipicioasă cu sos barbecue by Alexandra Banu
Rețetă marinadă lipicioasă cu sos barbecue by Alexandra Banu Rețetă marinadă lipicioasă cu sos barbecue by Alexandra Banu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 1 kg de aripioare/pulpe:
• 100 ml ketchup
• 50 ml miere
• 2 lg sos de soia
• 1 lgț usturoi pudră
• 1 lgț paprika afumată
• 1/2 lgț piper cayenne (opțional, pentru extra picant)

Descriere

Potrivită pentru aripioare sau pulpe, marinada cu sos barbecue este delicioasă și lipicioasă. 

Poți pregăti o cină de weekend sau poți folosi această marinadă la ocazii speciale. 

Mod de preparare

Pasul 1: Amestecă ingredientele.

Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare.

Pasul 3: Videază și lasă marinada la frigider. 

Pasul 4: Coace aripioarele sau pulpele la 200°C pentru 35-40 de minute.

Pasul 5: La final, unge carnea cu sos și lasă-le încă 5 minute la cuptor pentru glazura perfectă.