Rețetă rasol de vită cu carpaccio de dovleac
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
15h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Rasol de vita – 1 buc.de 200 gr |
• Cimbru – 1 crenguta |
• Unt – 25 gr |
• Stock de vita (optional) – 100 ml |
• Dovleac placintar – cca 100 gr |
• Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
• asezonati rasolul
• folosind aparatul de vidat FoodSaver vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20 - 30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.
Pofta buna!
*Gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
• folosind aparatul de vidat FoodSaver vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20 - 30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.
Pofta buna!
*Gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.