Rețetă pulpe superioare cu sos de soia, ceapă, usturoi, ghimbir, ulei de susan
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
45m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe de pui superioare curățate – 1 kg |
• Fenicul – 1/2 buc |
• Ceapă albă – 1 buc |
• Usturoi – 4 căței |
• Ghimbir proaspăt ras – 1/2 linguriță |
• Ulei de susan – 1 lingură |
• Apă – 200 - 300 ml |
• Sos de soia – 4 5 linguri |
Mod de preparare
• pune pulpele de pui în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• toacă feniculul cubulețe foarte mici și pune-l deasupra
• zdrobește usturoiul și adaugă-l și pe acesta
• pune și ceapa tăiată cuburi în prealabil
• adaugă ulei de susan, sos de soia și ghimbir proaspăt ras
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• unge grill-ul și pregătește pulpele pe grill, întorcându-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodată le poți pregăti și în cuptor – pune-le într-o tavă, adaugă apă și introdu-o în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C.
Poftă bună!
• toacă feniculul cubulețe foarte mici și pune-l deasupra
• zdrobește usturoiul și adaugă-l și pe acesta
• pune și ceapa tăiată cuburi în prealabil
• adaugă ulei de susan, sos de soia și ghimbir proaspăt ras
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• unge grill-ul și pregătește pulpele pe grill, întorcându-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodată le poți pregăti și în cuptor – pune-le într-o tavă, adaugă apă și introdu-o în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C.
Poftă bună!
Preparat cu
FoodSaver
Aparat de vidat alimente FFS001X-01, vidare uscata FoodSaver
Vidare și sigilare automată
• indisponibil
449,99lei