Rețetă pulpe de rată confiate
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe de rată – 2 buc |
• Usturoi – 5 căței |
• Salvie – 5 7 frunze |
• Rozmarin – 2 crenguțe |
• Ulei de măsline – 2 linguri |
• Sare grunjoasă și piper – după gust |
• Grăsime de rață – 350 gr.(5 linguri) |
• Vin de Porto (roșu demisec) – 200 ml |
• Cimbru – 2 crenguțe |
Extra: |
• Ulei pentru prăjit |
Mod de preparare
• Stropiți pulpele cu 2 linguri de ulei și masați-le cu sare grunjoasă și piper
• Tocați salvia și 1 crenguța de rozmarin mărunt și adăugați-le peste pulpe
• Puneți pulpele în caserola de marinare și peste acestea adăugați 5 linguri de grăsime de rață și 200 ml de vin de Porto, roșu demisec
• Conectați un capăt al furtunului la aceasta, iar celălalt capăt la FoodSaver FFS004X
• Activați funcția de vidare-etanșare
• Pentru un rezultat mai bun vidați și deschideți caserola de 2 - 3 ori - aparatul FoodSaver deschide porii cărnii și ajută marinada să între mai ușor în carne
• Păstrați apoi caserola la frigider cca 2 ore și devidati caserola pentru a o putea deschide
• Scoateți pulpele din caserolă și puneți-le în Crock-Pot 3.5 L Manual Stainless Steel
• Adăugați cca 250 de grame de grăsime de rață peste și acoperiți cu ulei de măsline
• Puneți și cealaltă crenguța de rozmarin și cele 2 crenguțe de cimbru
• Setați Crock-Pot-ul pe funcția de gătit "High" și lăsăți-l cca 4 ore și jumătate
• Scoateți pulpele de acolo și opțional prăjiți-le 1 minut într-o tigaie cu ulei încins, pe partea cu pielea pentru a-i oferi o crustă crocantă.
Poftă bună!
• Tocați salvia și 1 crenguța de rozmarin mărunt și adăugați-le peste pulpe
• Puneți pulpele în caserola de marinare și peste acestea adăugați 5 linguri de grăsime de rață și 200 ml de vin de Porto, roșu demisec
• Conectați un capăt al furtunului la aceasta, iar celălalt capăt la FoodSaver FFS004X
• Activați funcția de vidare-etanșare
• Pentru un rezultat mai bun vidați și deschideți caserola de 2 - 3 ori - aparatul FoodSaver deschide porii cărnii și ajută marinada să între mai ușor în carne
• Păstrați apoi caserola la frigider cca 2 ore și devidati caserola pentru a o putea deschide
• Scoateți pulpele din caserolă și puneți-le în Crock-Pot 3.5 L Manual Stainless Steel
• Adăugați cca 250 de grame de grăsime de rață peste și acoperiți cu ulei de măsline
• Puneți și cealaltă crenguța de rozmarin și cele 2 crenguțe de cimbru
• Setați Crock-Pot-ul pe funcția de gătit "High" și lăsăți-l cca 4 ore și jumătate
• Scoateți pulpele de acolo și opțional prăjiți-le 1 minut într-o tigaie cu ulei încins, pe partea cu pielea pentru a-i oferi o crustă crocantă.
Poftă bună!