Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mușchi de vită pe grătar cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru și piper

Rețetă mușchi de vită pe grătar cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru și piper
Rețetă mușchi de vită pe grătar cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru și piper

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Mușchi de vită – 500 - 600 gr
• Vin demisec – 100 ml
• Ulei de măsline – 30 ml
• Cimbru – 3 crenguțe
• Ceapă – 1 buc
• Sare grunjoasă – după gust

Mod de preparare

fasonează și porționează mușchiul de vită
• pune-l în caserolă de marinare rapidă FoodSaver împreună cu vinul, uleiul de măsline, sarea grunjoasă și ceapă
închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele se intensifice
taie ceapă pe jumătate
încinge grătarul și unge-l cu ceapă
pregătește mușchiul de vită pe fiecare parte
înfige un termometru de carne în interior și dacă arată 55 - 57⁰C atunci este medium rare, dacă arată 60 - 63⁰C este medium, iar 71⁰C este pentru well done
las-o la odihnit cca 10 minute înainte de a o servi.

Poftă bună!