Rețetă marinadă pentru mușchiuleț de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Mușchiuleț de porc – 2 buc |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Vin roșu demisec – 250 ml |
• Sare și piper – după gust |
• Cimbru proaspăt – 3 - 4 fire |
• Ghimbir tocat – ½ ligurita |
• Ceapă verde tocată – 3 - 4 fire |
Mod de preparare
- Adaugă ingredientele în caserola de marinare;
- Pune capacul, asigurându-te că l-ai închis bine, iar butonul este în poziția “închis”;
- Pune furtunul și mută butonul în poziția “deschis”;
- Acționează programul presetat de marinare;
- La terminarea programului, rotește butonul în direcția “închis”;
- Scoate furtunul;
- Depozitează în frigider pentru 2 h și apoi gătește carnea pentru 40 de min la 180 de grade.
- Pentru deschiderea caserolei, rotește butonul în poziția “deschis”
Preparat cu
CRAIU ILEANA, 14.06.2021
10
adauga un raspuns