Rețetă frigărui la grătar cu piept de pui, ceapă roșie, iaurt și șofran
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui – 450 gr |
• Ceapă roșie – 2 buc |
• Iaurt grecesc – 6 linguri |
• Șofran – 12 gr |
• Sare și piper alb – după gust |
Mod de preparare
• curată și taie pieptul de pui cubulețe și pune-l în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• taie ceapa julien și adaug-o peste
• condimentează puiul cu sare și piper alb
• zdrobește șofranul într-un mojar și pune-l peste iaurt
• amestecă bine și pune peste pui
• amestecă totul cu mâna până ce puiul este îmbibat în iaurt și ceapă
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui (fără ceapă) pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.
Poftă bună!
• taie ceapa julien și adaug-o peste
• condimentează puiul cu sare și piper alb
• zdrobește șofranul într-un mojar și pune-l peste iaurt
• amestecă bine și pune peste pui
• amestecă totul cu mâna până ce puiul este îmbibat în iaurt și ceapă
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui (fără ceapă) pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.
Poftă bună!