Rețetă burrito vegan
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Foi de tortilla (mari) – 2 buc |
• Fasole roșie la conservă – 150 gr |
• Ghimbir ras – 1/2 linguriță |
• Ardei iute – 1/2 buc |
• Ardei kapia copt – 1 buc |
• Baby spanac – 40 gr |
• Porumb la conservă – 50 gr |
• Roșie – 1 buc |
• Sare și piper – după gust |
Mod de preparare
• tăiați ardeiul copt cubulețe și puneți-l într-un castron
• scoateți miezul roșiei și tăiați-o cubulețe
• tocați ardeiul iute mărunt și puneți-l deasupra împreună cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras și roșia cubulețe
• potriviți de sare și piper
• puneți baby spanac pe ambele foi de tortilla și peste el adăugați compoziție egală
• rulați și puneți fiecare burrito într-un Panini Maker, sau în tigaie, până se rumenește pe fiecare parte și se sigilează
• odată ce s-a răcit, transferați burrito în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare"; puneți apoi caserola în frigider - acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!
• scoateți miezul roșiei și tăiați-o cubulețe
• tocați ardeiul iute mărunt și puneți-l deasupra împreună cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras și roșia cubulețe
• potriviți de sare și piper
• puneți baby spanac pe ambele foi de tortilla și peste el adăugați compoziție egală
• rulați și puneți fiecare burrito într-un Panini Maker, sau în tigaie, până se rumenește pe fiecare parte și se sigilează
• odată ce s-a răcit, transferați burrito în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare"; puneți apoi caserola în frigider - acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată să o luați cu voi la serviciu.
Poftă bună!
Preparat cu
FoodSaver
Aparat de vidat alimente FFS001X-01, vidare uscata FoodSaver
Vidare și sigilare automată
• indisponibil
449,99lei