Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă burrito vegan

Rețetă burrito vegan
Rețetă burrito vegan

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Foi de tortilla (mari) – 2 buc
• Fasole roșie la conservă – 150 gr
• Ghimbir ras – 1/2 linguriță
• Ardei iute – 1/2 buc
• Ardei kapia copt – 1 buc
• Baby spanac – 40 gr
• Porumb la conservă – 50 gr
• Roșie – 1 buc
• Sare și piper – după gust

Mod de preparare

tăiați ardeiul copt cubulețe și puneți-l într-un castron
scoateți miezul roșiei și tăiați-o cubulețe
tocați ardeiul iute mărunt și puneți-l deasupra împreună cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras și roșia cubulețe
potriviți de sare și piper
puneți baby spanac pe ambele foi de tortilla și peste el adăugați compoziție egală
rulați și puneți fiecare burrito într-un Panini Maker, sau în tigaie, până se rumenește pe fiecare parte și se sigilează
odată ce s-a răcit, transferați burrito în caserolă FoodSaver, atașați furtunul de vidare la caserolă și aparatul de vidare FoodSaver și acționați funcția „vidare"; puneți apoi caserola în frigider - acum puteți păstra mâncarea fresh mai mult timp și totodată o luați cu voi la serviciu.

Poftă bună!