Rețetă burrito picant cu pui marinat la Food Saver
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui “inner file” - 500 g |
• Lipie de tortilla/libaneză – 3 buc |
• Boia dulce – ½ linguriță |
• Ulei de măsline – 60 ml |
• Sos picant Sriracha – 1 lingură |
• Habanero – 1 buc |
• Fasole roșie “kidney” la conservă - 120 g |
• Pătrunjel – 1 legătură |
• Roșii – 2 buc |
• Mozzarella – 120 g |
• Sare și piper – după gust |
Descriere
Mod de preparare
- Taie pieptul de pui cubulețe și pune-l în caserola de marinare Food Saver;
- Adaugă deasupra ulei de măsline, sare, piper, boia dulce și sos picant Sriracha;
- Amestecă bine și pune capacul;
- Marinează folosind funcția de marinare și lasă caserolă la frigider 2 ore;
- Încinge o tigaie și trage puiul la tigaie;
- Coace habanero, decojeste-l și toacă-l mărunt;
- Adaugă pieptul de pui pe foaia de tortilla/lipia libaneză;
- Pune deasupra fasole roșie, pătrunjel tocat și habanero tocat;
- Scoate miezul roșiilor și toacă-le cuburi;
- Presară pe deasupra mozzarella dată pe răzătoare;
- Ruleaz-o bine și pune-o într-un sandwich maker/Panini Maker Breville până se sigilează.
Poftă bună!
Preparat cu
-300lei
Fii primul care lasa un comentariu!