Rețetă aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly și miere
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
45m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Aripioare – 16 buc |
• Boia iute – 1 linguriță rasă |
• Sos de sweet chilli – 150 ml |
• Sos de soia – 4 linguri |
• Miere – 1 linguriță |
• Usturoi – 4 căței zdrobiți |
• Apă – 200 - 300 ml |
• Ulei – 2 linguri |
Mod de preparare
• pune aripioarele în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă uleiul peste, împreună cu sosul de soia, cățeii de usturoi zdrobiți, sosul de sweet chilli
• închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru că aromele să se intensifice
• pune aripioarele într-o tavă de cuptor și adaugă și apă
• introdu tavă în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C, pentru 45 minute
• întoarce aripioarele pe fiecare parte pentru a se găti uniform, în special în zona osului
• înainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le și servește-le alături de cartofi.
Poftă bună!
• adaugă uleiul peste, împreună cu sosul de soia, cățeii de usturoi zdrobiți, sosul de sweet chilli
• închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru că aromele să se intensifice
• pune aripioarele într-o tavă de cuptor și adaugă și apă
• introdu tavă în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C, pentru 45 minute
• întoarce aripioarele pe fiecare parte pentru a se găti uniform, în special în zona osului
• înainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le și servește-le alături de cartofi.
Poftă bună!