Rețetă frigărui picante cu piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și mentă tocată
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui – 450 gr |
• Piper cayenne – ½ linguriță |
• Boia afumată – ½ linguriță |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Usturoi – 4 căței (zdrobiți) |
• Mentă proaspătă tocată – 8 - 9 frunze |
• Fresh de lime – 100 ml |
• Coriandru proaspăt tocat – cca 1 lingură |
• Ghimbir proaspăt ras – ½ lingură |
• Sare și piper după gust |
Mod de preparare
• curăță și taie pieptul de pui cuburi
• pune-l în caserolă de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă toate ingredientele înăuntru și amestecă bine
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.
Poftă bună!
• pune-l în caserolă de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă toate ingredientele înăuntru și amestecă bine
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.
Poftă bună!