Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb

Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb
Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg ceafă de porc
• 50 ml fresh de lămâie
• 8-10 frunze mentă proaspătă tocată
• 1 legătură usturoi verde tocat
• 6-7 fire tarhon proaspăt tocat
• 50 ml vin alb demisec
• 50 ml ulei de măsline
• sare

Descriere

Rețeta de ceafă de porc de mai jos are un atu principal: marinada. Descoperă cum acest mix de condimente face ca friptura de porc la grătar să fie delicioasă!

Mod de preparare

Pasul 1: Porționează ceafa de porc și pune-o în caserola de marinare.

Pasul 2: Adaugă peste aceasta fresh-ul de lămâie, menta proaspătă, usturoiul verde și tarhonul, toate tocate în prealabil, vinul alb demisec și uleiul de măsline.

Pasul 3: Asezonează totul cu sare și amestecă.

Pasul 4: Închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru maxim 15 - 20 de minute.

Pasul 5: Pregătește friptura pe grătar cca 3 - 5 minute pe fiecare partecarnea de porc se servește bine făcută.