Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb

Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb
Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafă de porc – 1 kg
• Fresh de lămâie – 50 ml
• Mentă proaspătă tocată – 8 10 frunze
• Usturoi verde tocat – 1 legătură
• Tarhon proaspăt tocat – 6 - 7 fire
• Vin alb demisec – 50 ml
• Ulei de măsline – 50 ml
• Sare – după gust

Mod de preparare

porționează ceafa de porc și pune-o în caserolă de marinare rapidă FoodSaver
adaugă peste aceasta fresh-ul de lămâie, mentă proaspătă, usturoiul verde și tarhonul, toate tocate în prealabil, vinul alb demisec și uleiul de măsline
asezonează cu sare și amestecă foarte bine totul
închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru aromele se intensifice
pregătește-o pe grătar cca 3 - 5 minute pe fiecare partecarnea de porc se servește well done (bine făcută).

Poftă bună!