Rețetă ceafă de porc cu lămâie, mentă, usturoi verde, tarhon proaspăt și vin alb
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceafă de porc – 1 kg |
• Fresh de lămâie – 50 ml |
• Mentă proaspătă tocată – 8 10 frunze |
• Usturoi verde tocat – 1 legătură |
• Tarhon proaspăt tocat – 6 - 7 fire |
• Vin alb demisec – 50 ml |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Sare – după gust |
Mod de preparare
• porționează ceafa de porc și pune-o în caserolă de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă peste aceasta fresh-ul de lămâie, mentă proaspătă, usturoiul verde și tarhonul, toate tocate în prealabil, vinul alb demisec și uleiul de măsline
• asezonează cu sare și amestecă foarte bine totul
• închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru că aromele să se intensifice
• pregătește-o pe grătar cca 3 - 5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se servește well done (bine făcută).
Poftă bună!
• adaugă peste aceasta fresh-ul de lămâie, mentă proaspătă, usturoiul verde și tarhonul, toate tocate în prealabil, vinul alb demisec și uleiul de măsline
• asezonează cu sare și amestecă foarte bine totul
• închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru că aromele să se intensifice
• pregătește-o pe grătar cca 3 - 5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se servește well done (bine făcută).
Poftă bună!