2 rețete de marinade pentru carnea de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Marinadă 1: |
• Fleică de porc – 2 buc.(1 kg în total) |
• Vin roze – 300 ml |
• Sare și piper după gust |
• Ceapă tăiată julien – 1 buc |
• Usturoi tocat – 3 căței |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Salvie tocată – 4 - 5 frunze |
Marinadă 2: |
• Ceafă de porc – 1.2 kg |
• Usturoi tocat – 2 căței |
• Sos de soia – 60 ml |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Piper – după gust |
• Coriandru proaspăt – 1 legătură |
• Apă – 300 ml |
Mod de preparare
Marinadă 1:
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele în caserola de marinare;
- Pune capacul, asigurându-te că l-ai închis bine, iar butonul este în poziția “închis”;
- Pune furtunul și mută butonul în poziția “deschis”;
- Acționează programul presetat de marinare;
- La terminarea programului, rotește butonul în direcția “închis”;
- Scoate furtunul;
- Depozitează în frigider pentru două ore;
- Pentru deschiderea caserolei, rotește butonul în poziția “deschis”
- Carnea se bagă apoi la cuptor pentru 1 ora la 160 de grade, acoperită cu folie de aluminiu apoi 30 min la 180 de grade descoperită.
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele în caserola de marinare;
- Pune capacul, asigurându-te că l-ai închis bine, iar butonul este în poziția “închis”;
- Pune furtunul și mută butonul în poziția “deschis”;
- Acționează programul presetat de marinare;
- La terminarea programului, rotește butonul în direcția “închis”;
- Scoate furtunul;
- Depozitează în frigider pentru două ore;
- Pentru deschiderea caserolei, rotește butonul în poziția “deschis”
- Carnea se bagă la cuptor pentru 1 ora la 180 de grade acoperită cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperită.
Fii primul care lasa un comentariu!