2 rețete de marinade pentru carnea de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Marinadă 1: |
• 2 buc. fleică de porc (1 kg în total) |
• 300ml vin rose |
• sare |
• 1 ceapă tăiată julien |
• 3 căței usturoi tocat |
• 50 ml ulei de măsline |
• piper |
• 4-5 frunze salvie tocată |
Marinadă 2: |
• 1,2 kg ceafă de porc |
• 2 căței usturoi tocat |
• 60 ml sos de soia |
• 50 ml ulei de măsline |
• piper |
• 1 legătură coriandru proaspăt |
• 300 ml apă |
Descriere
Încearcă aceste două tipuri de marinadă pentru carnea de porc și vei avea parte de o friptură suculentă, cu un gust delicios!
Mod de preparare
Marinadă 1:
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele într-o caserolă FoodSaver.
- Videază.
- Depozitează în frigider pentru două ore.
- Pune apoi carnea la cuptor pentru 1 oră, la 160 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 30 min la 180 de grade descoperită.
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele în caserola de marinare.
- Videază.
- Depozitează în frigider pentru două ore.
- Pune apoi carnea se bagă la cuptor pentru 1 oră, la 180 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperită.
Fii primul care lasa un comentariu!