Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

2 rețete de marinade pentru carnea de porc

2 rețete de marinade pentru carnea de porc

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Marinadă 1:
• 2 buc. fleică de porc (1 kg în total)
• 300ml vin rose
• sare
• 1 ceapă tăiată julien
• 3 căței usturoi tocat
• 50 ml ulei de măsline
• piper
• 4-5 frunze salvie tocată

Marinadă 2:
• 1,2 kg ceafă de porc
• 2 căței usturoi tocat
• 60 ml sos de soia
• 50 ml ulei de măsline
• piper
• 1 legătură coriandru proaspăt
• 300 ml apă

Descriere

Încearcă aceste două tipuri de marinadă pentru carnea de porc și vei avea parte de o friptură suculentă, cu un gust delicios!

Mod de preparare

Marinadă 1:
  • Adaugă ingredientele într-o caserolă FoodSaver.
  • Videază.
  • Depozitează în frigider pentru două ore.
  • Pune apoi carnea la cuptor pentru 1 oră, la 160 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 30 min la 180 de grade descoperită

Marinadă
2:
  • Adaugă ingredientele în caserola de marinare.
  • Videază.
  • Depozitează în frigider pentru două ore.
  • Pune apoi carnea se bagă la cuptor pentru 1 oră, la 180 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperită.
Review-uri (0) pentru 2 rețete de marinade pentru carnea de porc

Fii primul care lasa un comentariu!