Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

2 rețete de marinade pentru carnea de porc

2 rețete de marinade pentru carnea de porc

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Marinadă 1:
• Fleică de porc – 2 buc.(1 kg în total)
• Vin roze – 300 ml
• Sare și piper după gust
• Ceapă tăiată julien – 1 buc
• Usturoi tocat – 3 căței
• Ulei de măsline – 50 ml
• Salvie tocată – 4 - 5 frunze

Marinadă 2:
• Ceafă de porc – 1.2 kg
• Usturoi tocat – 2 căței
• Sos de soia – 60 ml
• Ulei de măsline – 50 ml
• Piper – după gust
• Coriandru proaspăt – 1 legătură
• Apă – 300 ml

Mod de preparare

Marinadă 1:
  • Adaugă ingredientele în caserola de marinare;
  • Pune capacul, asigurându-te l-ai închis bine, iar butonul este în pozițiaînchis”;
  • Pune furtunul și mută butonul în pozițiadeschis”;
  • Acționează programul presetat de marinare;
  • La terminarea programului, rotește butonul în direcțiaînchis”;
  • Scoate furtunul;
  • Depozitează în frigider pentru două ore;
  • Pentru deschiderea caserolei, rotește butonul în pozițiadeschis
  • Carnea se bagă apoi la cuptor pentru 1 ora la 160 de grade, acoperită cu folie de aluminiu apoi 30 min la 180 de grade descoperită

Marinadă 2:
  • Adaugă ingredientele în caserola de marinare;
  • Pune capacul, asigurându-te l-ai închis bine, iar butonul este în pozițiaînchis”;
  • Pune furtunul și mută butonul în pozițiadeschis”;
  • Acționează programul presetat de marinare;
  • La terminarea programului, rotește butonul în direcțiaînchis”;
  • Scoate furtunul;
  • Depozitează în frigider pentru două ore;
  • Pentru deschiderea caserolei, rotește butonul în pozițiadeschis
  • Carnea se bagă la cuptor pentru 1 ora la 180 de grade acoperită cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperită.
Review-uri (0) pentru 2 rețete de marinade pentru carnea de porc

Fii primul care lasa un comentariu!