Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Cum să eviți risipa alimentară de sărbători cu FoodSaver by Rețetele Mihaelei

Cum să eviți risipa alimentară de sărbători cu FoodSaver by Rețetele Mihaelei
Cum să eviți risipa alimentară de sărbători cu FoodSaver by Rețetele Mihaelei Cum să eviți risipa alimentară de sărbători cu FoodSaver by Rețetele Mihaelei Cum să eviți risipa alimentară de sărbători cu FoodSaver by Rețetele Mihaelei

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• carne macră
• mezeluri
• brânzeturi
• fondant

Mod de preparare

  • Cumpărați în avans carnea și vidați-o, fără arsuri de congelare
Puteți folosi pungile și rolele FoodSaver, fără PBA, ce pot fi folosite în congelator, în frigider, la microunde și la gătirea sous vide la temperaturi de până la 75 de grade și se pot spală și reutiliza de multe ori.
  •  Vidați sarmalele, restul de friptură și mezelurile feliate de la platourile cu aperitive cu FoodSaver
Sarmalele se congelează perfect, vidate. Nu vor răspândi mirosuri în frigider, iar gustul lor vă rămâne intact. Carnea gătita și vidată își mărește valabilitatea de 5 ori, iar mezelurile și brânza cu pastă tare, vor ține luni de zile vidate în frigider. 
  • Pregătiți dinainte fondantul pentru prăjituri sau cumpărați-l și vidați-l 
Va rezista până la 2 ani fără probleme și veți putea pregăti prăjiturile preferate cu glazura crocantă de fondant, oricând doriți.