Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ceafă de porc marinată cu aparatul de vidat și caserola pentru marinare FoodSaver by Rețetele Mihaelei

Rețetă ceafă de porc marinată cu aparatul de vidat și caserola pentru marinare FoodSaver by Rețetele Mihaelei

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg carne de porc
• 15 g sare grunjoasa
• 1 lg piper mozaic
• 1 lg rasă de cimbru uscat
• 4 căței mari de usturoi
• 2 fire ceapă verde
• 1 ardei iute
• 2g g zeamă lămâie
• 2 fire rozmarin proaspăt
• 250 ml apă

Descriere

Rețetele Mihaelei ne arată cum să marinăm rapid carnea de porc cu aparatul de vidat FoodSaver și caserola pentru marinare rapidă. Mai jos pașii! 

Mod de preparare

  • luăm carnea de porc și în jurul cotletului crestăm grăsimea 
  • într-un mojar adăugăm sarea grunjoasă, boabele de piper și cimbrul uscat
  • pisăm totul bine până devine pulbere
  • folosim aparatul de vidat foossaver FFS017X-01 pentru a marina carnea în câteva minute 
  • folosim Caserola pentru marinare 2L FoodSaver
  • așezăm carnea 
  • adăugăm ceapa verde și usturoiul dat prin presă, ardeiul iute și rozmarinul (bătut un pic înainte)
  • adăgăm zeama de lămâie și apă rece cât să acopere carnea
  • amestecăm un pic și omogenizăm marinada
  • ștergem marginea caserolei pentru marinare
  • fixăm capacul pe poziția închis până ce nu se mai mișcă
  • montăm accesoriul de sigilare pe supapa caserolei
  • rotim butonul pe poziția deschis
  • deschidem aparatul foodsaver și apăsăm butonul de marinare
  • la final, putem vida caserola cu funcția de vidare
  • scoatem accesoriul de marinare și păstrăm la frigider 90 de minute sau repetăm încă un ciclu de marinare